Click for more products.
No produts were found.

Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Informatii despre site

 • Site-ul web ambalajeonline.ro este administrat de LAVNIC PACK.SRL, cu sediul in CISNADIE, JUD. SIBIU, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/1102/2018
 • CUI 39720635
 • Capital Social Subscris si varsat de 200 lei.
 • Telefon: +40756 881 739
 • Email: office@lavnicpack.ro
 • Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului ambalajeonline.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 
ambalajeonline.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe ambalajeonline.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii LAVNIC PACK.SRL SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@ambalajeonline.ro

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul ambalajeonline.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate LAVNIC PACK.SRL SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscal / facturii proforme pentru plata avansului ( pentru produsele facut la comanda conform specificatiilor clientului) si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea LAVNIC PACK.SRL SRL, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul ambalajeonline.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 90 de zile lucrataore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Produsele achizitionate de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

5. Limitare raspundere  ambalajeonline.ro

Site-ul ambalajeonline.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului ambalajeonline.ro  in totalitate sau partial.

6. Anulare comanda

ambalajeonline.ro (administrat de LAVNIC PACK.SRL SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ambalajeonline.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

LAVNIC PACK.SRL SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, LAVNIC PACK.SRL SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 • preturile afisate pe site-ul ambalajeonline.ro  sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale atunci cand sunt achizitionate la baxuri de 50, 100, 200, 500 sau 1000 de bucati, asa cum provin de la producator sau in ambalajele noastre ori ambalaje reciclate atunci cand sunt comandate in fractii ale acestor baxuri.

In cazul produselor vandute si livrate de LAVNIC PACK.SRL SRL, certificatele de garantie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala sau de catre LAVNIC PACK.SRL SRL, dupa caz.

8. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului LAVNIC PACK.SRL SRL., cu sediul in CISNADIE, JUD. SIBIU

9. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de LAVNIC PACK.SRL SRL., cu sediul in CISNADIE, JUD.SIBIU, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tasu determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail OFFICE@AMBALAJEONLINE.ro . De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

Modalitati de plata

 • Preturile contin TVA.
 • Modalitatile de plata sunt:
 • - numerar;
 • - ordin de plata;
 • - cu cardul online;
 • - cu cardul la sediul nostru - Cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
 • Pentru comenzile care beneficiaza deretur 15 zile returnarea sumelorachitate se va face in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 30 de zile.
 • ATENTIE! Pentru comenzile cu produse fabricate la specificatia clientului, personalizate conform solicitarilor acestuia ( lungime , latime, capacitate, putere, culoare, forma sau orice alta caracteristica personalizata pentru nevoile clientului) se va percepe palta unui avans pentru a confirma comanda.
 • ATENTIE! Pentru persoanele juridice care conform legii nu au calitatea de consummator se va aplica aceeasi regula la comenzile cu produse  fabricate la specificatia clientului, personalizate conform solicitarilor acestuia ( lungime , latime, capacitate, putere, culoare, forma sau orice alta caracteristica personalizata pentru nevoile clientului) se va percepe palta unui avans de minim 30% pentru a confirma comanda.
 • In cazul in care dupa plata avansului pentru confirmarea comenzii unor produse fabricate la specificatia clientului asa cum se arata mai sus, clientul / cumparatorul, refuza sa ridice marfa, refuza sa plateasca restul sumei sau anuleaza comanda LAVNIC PACK.SRL SRL. Isi rezerva dreptul de a NU restituisumele virate cu titlu de avans achitate in baza facturii proforme sau in baza facturii de avans, sume care vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor logistice sau de alta natura urmare a refuzului clientului de a finaliza tranzactia, caz in care clientul v-a fi notificat in scris pe email, fax, sau scrisoare cu confirmare de primire.
 • In cazuri cu totul exceptionale LAVNIC PACK.SRL SRL se poate indrepta imotriva clientului pentru a solicita daune interesa suplimentare avansului incasat, daca acea suma nu poate acoperii pierderile suferite urmare a denuntarii sub orice forma a tranzactiei de catre client.

10 .Modalitati de livrare:

 • GLS, Fan Courier, Cargus, Pllex, alte firme de curierat sau transport marfuri, sau transport cu masinile proprii
 • ridicarea din showroom-ul propriu.

11. Termen de livrare:

Termenele de livrare afisate pe site sunt orientative si se aplica doar in cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen impreuna cu clientul. Produsele cu ridicare din showroom vor fi rezervate maximum 3 zile din momentul confirmarii comenzii.

 

Termenele de livrare pentru produsle fabricate la specificatia clientului, pot varia fata determenul convenit cu clientul, acestea ne putand fi controlate de LAVNIC PACK.SRL SRL, tinand cont de fluxul de lucru a producatorilor si posibilele situatii in fluxul de productie.

 

Menu

Cod QR

Settings

Distribuie

Creeaza-ti gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza-ti gratuit un cont pentru a folosi listele de dorinte.

Sign in